Algebehandling

Algebehandling af alle overflader

Sky-Work er specialiseret inden for algebehandling, til at bekæmpe og forebyggelse alger og mos på tage og facader. Det forlænger i høj grad overfladernes levetid og får dem til at fremstå pænere og stærkere.

På grund af det fugtige klima i Danmark trives alger på de fleste udendørs overflader. Det kan både resultere i vandskader og nedbrydning af algeplagede overflader. Desuden pynter det ikke på ens bygning. Algerne slår med tiden rødder, som går direkte ind og ødelægger overfladen.

Det kan ofte være besværligt og omkostningsfuldt, at bekæmpe alger med traditionelle metoder. Med rope access kan vi nemmere og hurtigere få løst opgaven. Sky-Work bruger udelukket godkendte rensningsprodukter til algebehandling. Sky-Work tilbyder altid en dybdegående slutrapport på opgaver.

Det er oftest bedst og billigst at forebygge i mod alger, i stedet for at fjerne dem på en hårdt ramt overflade. Vi anbefaler, at du får algebehandlet dit tag eller facade cirka hvert 1,5 år, for så er du sikret i mod algerelaterede skader.

Eksempler på algebehandlingsopgaver

  • Algebehandling af alle typer tale tage
  • Algebehandling af facader
  • Algebehandling af betonoverflader og natursten
  • Algebehandling af alukassetter