Malere i Reb

Malere i alle højder

Facader, gavle, udhæng, vinduer osv. vil alle med tiden trænge til et nyt lag maling, men på svært tilgængelige steder bliver det typisk meget omkostningsfulde maleropgaver. Med erhvervsklatring kan man derimod både sparre penge og få løst opgaven hurtigere.

Hvis din facade ikke længere kan redes med selv den bedste rengøring, kan det blive nødvendigt med et nyt lag maling. Sky-Work har erfaring med, at male alt fra betonfacader til alukassetter i alle højder.

Facaderens og algebehandling kombineret med imprægnering kan ofte klare de fleste opgaver. Det er dog uundgåeligt, at alle overfladerne med tiden nedbrydes på grund af vind og vejr. Hvis dette er tilfældet, er den eneste rigtige løsning typisk et nyt lag maling.

Malingen forsegler din facades overflade, lidt ligesom en imprægnering ville gøre det. Det resulterer i, at vand og fugt ikke suges ind og skader, samtidigt med at muren kan ånde. Det er derfor meget vigtigt, at man bruger den helt rigtige type maling til den bestemte overflade. En forkert eller billig maling vil typisk på kort sigt resultere i afskalninger og svamp.

En bygning skal ikke være særlig høj, før det kan være svært, at komme til at male f.eks. trævinduerne på de øvre etager. Vi har masser af erfaring med, at slibe diverse træværker ned og male dem op igen.

De fleste overflader kan males, og det er afgørende en billigere løsning end at udskifte hele facaden. Hvis vi maler dine murer og facader minimerer vi desuden mængden af skidt og alger i fremtiden. Sky-Work benytter udelukket miljøgodkendt produkter. Ved hjælp af rope access, også kaldet erhvervsklatring, klarer vi hurtigt opgaven til en konkurrencedygtig pris.

 

Eksempler på malingsopgaver

  • Nedslibning og maling af vinduer og andet træværk
  • Oliering af vinduer og træværk
  • Maling af facader
  • Maling af udhæng og underbeklædning
  • Maling af gavle