Samarbejder med

Vi samarbejder med flere dygtige virksomheder, som vi hjælper med at løse specialopgaver i højden. Det kan både være komplette klatreopgaver eller mindre dele af et projekt. – Kontakt os, hvis dit firma er interesseret i et lignende samarbejde med Sky-Work.

 

samarbejdspartner_dlcs_2016_504px

DLCS

DLCS er et professionelt og pålideligt firma grundlagt i 2003, med en bred ekspertise inden for overfladerensning og efterbehandling. De er blandt andet specialister i at fjerne i graffiti, rense fliser og algebehandling. Sky-Work træder til, når de skal rengøre sværttilgængelige steder, hvor erhvervsklatring er den eneste eller mest optimale løsning.

 

citologo

Cito A/S

Cito har end 50 års erfaring inden for udlejning af stilladser, lifte og maskiner til danske byggepladser. Sky-Work står til rådighed for dem på alt fra byggeprojekter til offshore-opgaver, i de tilfælde, hvor erhvervsklatring er mere optimalt end traditionelle arbejdsmetoder i højden.

 

lsservice-logo

LS Service – Vinduespolering

LS Service er specialiser i at vaske vinduer på høje bygninger ved brug af lifter, de har mere end 50 års erfaring i branchen. Sky-Work hjælper dem med at pudse de mest svært tilgængelige vinduer, som ikke kan nås med en lift. Dette resulterer i en optimale og effektive løsning for vinduespolering af bygninger i alle højder.