Medarbejdere

Jeppe Graversen
Direktør

Tlf.: +45 4129 1042

Mail: info@skywork.dk

Connect: LinkedIn

Efter mange år i erhvervsklatringsbranchen stiftede Jeppe Sky-Work i 2014, for at tilbyde professionelle løsninger til alle former for opgaver, der bedst kan løses med erhvervsklatring. Hans største udfordring har været, at informere om mulighederne og fordelene ved løsningsmetoderne. Han har blandt andet holdt foredrag om Sky-Work og erhvervsklatring. Det er stadig en nichebranche i Danmark, det er derfor vigtigt for ham, at kunderne får et godt førstehåndsindtryk af branchen og at kvaliteten af hver enkel opgave altid er i top.

Jeppe har været i branchen lige siden han færdiggjorde sin tømreruddannelse i 2009. Han har klatret på boreplatforme, vindmøller og ikke mindst på store byggeprojekter. Han har en bred erfaringen i branchen, hvor han også har arbejdet som superviser inden for erhvervsklatringscertifikaterne IRATA, SOFT & SPRAT.

Som direktør står Jeppe for den daglige drift og for kundekontakten, men han tager gerne med ud og giver en ekstra hånd på opgaver. I Sky-Work får medarbejdere både ansvar og frihed til at løse opgaver bedst muligt. Vi tror på, at jo mere vi integrerer og inkluderer medarbejdere i virksomheden, jo mere motiveret bliver de til at løse opgaverne bedst muligt.

_DSC6681-Edit

Thorin Hermansen
Souschef / Projektleder

Tlf.: +45 6022 4827

Mail: th@Skywork.dk

Connect: LinkedIn

Thorin har gennemført erhvervsklatringsuddannelsen IRATA level 3 superviser. Han har arbejdet som erhvervsklatrer siden 2012, hvor han hovedsageligt har klatret inden for byggebranchen, men han har også erfaring i vindmølleindustrien. Han har tilmed en bred materiel- og håndværksmæssigerfaring igennem hans tømreruddannelse fra 2010 og de efterfølgende år som tømrersvend.

Thorin besidder et godt overblik over hvordan opgaver mest effektivt kan løses og til en god pris. Han har arbejdet som projektleder i branchen siden 2014, hvor han har haft det fulde ansvar for en lang række forskellige klatreopgaver.

Han er i dag souschef i Sky-Work, hvor han dagligt er i kontakt med kunder og han har ansvar for alt fra tilbudsberegning til udførelser af projekter hos kunderne. En vigtig del af hans arbejde er at rådgive om, hvilken løsningsmetode, der er mest effektiv og økonomisk fornuftig for de enkelte kunders meget varierende opgaver.