Droneinspektion

Søger du en fleksibel og kompetent fagspecialist, når det kommer til droneinspektion på Sjælland, Fyn og i Jylland?

Hos Sky-Work udfører vi såvel store som små opgaver med moderne droneinspektion i Århus, Aalborg og et helt tredje sted på en effektiv måde. På den måde garanterer vi, at vi leverer en løsning inden for aftalt tidsramme, men vi leverer samtidig et resultat i høj kvalitet, der med garanti lever op til dine forventninger. Hos Sky-Work starter vi desuden alle vores arbejdsopgaver ud med en hurtig kortlægning, hvor vi går ind og vurderer opgavens karakter og omfang. Vi sikrer dermed at give dig en skræddersyet løsning, der er tilpasset din problematik og profil, samtidig med at vi holder os inden for budget. Hos Sky-Work udfører vi erhvervsarbejde i højden og i alle dele af Danmark, hvilket betyder, at vi kan levere resultater, hvor andre er nødsaget til at give op. Du kan her læse meget mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det kommer til droneinspektion i højden.

Inspektion af tag med drone på en hurtig og effektiv måde

Droneinspektion hos Sky-Work omfatter en lang række opgaver, herunder inspektion af tag med drone. Normalvis vil en taginspektion foregå med lifter og stilladser, hvorfor det hurtigt kan gå hen at blive en utrolig omfattende og dyr opgave at løse. I stedet for klarer vi det med en drone, da vi med droneinspektion nemmere og hurtigere kan vurdere tagets stand – særligt når det gælder høje bygninger, der er svært tilgængelige. Der kan være mange årsager til, hvorfor man bør få foretaget en inspektion af tag med drone, som for eksempel hvis der kunne være behov for tagtætning, reparationer efter stormskader, udskiftning af tagsten, montering af tagrende og så videre. Det giver sig selv, at høje bygninger ikke er helt så lige til at arbejde med, når man skal vurdere standen af dem, men det er vi netop i stand til at gøre med en droneinspektion. På den måde kan vi nemlig hurtigt og effektivt foretage en vurdering af bygningens tag og finde ud af, hvorvidt der er behov for en reparations- eller vedligeholdelsesopgave. Vi kan således tilbyde et billigere alternativ med droneinspektion til den mere traditionelle metode med for eksempel kran, lift og stillads.

Vi tilbyder facadeinspektion svært tilgængelige steder  

Det smarte ved droneinspektion er, at en drone er i stand til at løse opgaver svært tilgængelige steder såsom på høje bygninger. Arbejder du derfor i en virksomhed eller en organisation, der har til huse i højhuse, er droneinspektion det oplagte valg for dig. Det kunne for eksempel være, hvis der er behov for en facadeinspektion, da vi hos Sky-Work tilbyder alt i facaderens. Det betyder, at vi kan være behjælpelige med omfattende og specielle rensningsopgaver – uanset hvilken type overflade eller bygningsstørrelse, der er tale om. En facadeinspektion er uden tvivl en krævende opgave, der hurtigt kan gå hen at blive utrolig dyr, når der er tale om et højhus, da der således vil være brug for enten stillads, kran eller lift.

Men hos Sky-Work tilbyder vi inspektion af facade med drone, så vi nemt og hurtigt kan give en vurdering af facaden på bygningen til en væsentlig billigere pris. Vi er udmærket klar over, at alle facader på højhuse er forskellige, og derfor starter vi altid ud med at undersøge den enkelte facade. Til det benytter vi os af en moderne drone, hvor vi går ind og vurderer overfladetypen, og vi kan dermed nemmere vælge den rette rensningsmetode. Det er afgørende at udføre denne droneinspektion af facaden, da det er vigtigt at have information, om der for eksempel er tale om en overflade, der ikke tåler særlige kemikalier eller højtryksrens.

Lad mig ringe dig op, hvis du har nogle spørgsmål til en opgave i højden

Martin Ganderup

Afdelingschef Sjælland & medejer

Inspektion af vindmøller med drone

Hos Sky-Work er vi desuden i stand til at udføre en lang række vedligeholdelsesopgaver på vindmøller, og disse omfatter blandt andet montering, reparation og service. I forbindelse med disse arbejdsopgaver er det ligeledes vigtigt for os først at efterse vindmøllen for at få greb om opgavens karakter og omfang. Her benytter vi os ligeledes af droneinspektion, da det er oplagt til inspektion af vindmøller. Når du vælger Sky-Work som din samarbejdspartner, kan du være sikker på, at vi varetager lige netop din opgave i højden med punktlighed, præcision og så til en pris, der med garanti ikke vil sprænge budgettet. En arbejdsopgave i højden kræver som regel en lift eller et stillads, hvilket kan blive utroligt dyrt. Droneinspektion er derfor som regel et billigere alternativ, da en drone hurtigt, nemt og på en yderst effektiv måde kan efterse den specifikke opgave, hvad end der er tale om en vindmølle, en facade eller et tag. Har du således brug for droneinspektion på Fyn, Sjælland eller i Jylland, er vi hos Sky-Work de helt rette at tage kontakt til, og så gør vi det endda til en yderst fordelagtig pris.

 

Få et uforpligtende tilbud på droneinspektion i dag 

Hos Sky-Work er vi i stand til at løse opgaver, hvor alle andre er nødsaget til at give op. Vi anvender nemlig droneinspektion i Aarhus bl.a. til inspektion af høje bygninger og vindmøller, så vi hurtigere kan foretage en vurdering af den pågældende opgave. Med en droneinspektion slipper du for langsommelige procedurer, og du sparer således masser af logistisk besvær, penge og tid. Ydermere er vi hos Sky-Work i stand til at levere en skræddersyet løsning med afsæt i din problematik, når vi anvender droneinspektion. På den måde kan vi nemlig nemmere danne os et overblik over opgavens omfang, så vi er garanteret en løsning, der er tilpasset dine krav samt dit budget. Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvad vi vil kunne tilbyde dig, når det kommer til droneinspektion. Du kan enten vælge at ringe til os eller tage kontakt via kontaktformularen, og så giver vi dig et uforpligtende tilbud på din arbejdsopgave. Såfremt du har brug for vejledning i relation til enten erhvervsklatring eller droneinspektion, tilbyder vi ligeledes professionel rådgivning og sparring. Skal du have udført et arbejde i højden, er vi hos Sky-Work således de rette at kontakte, og vi sørger altid for at lytte til dine ønsker. På den måde er du garanteret en fleksibel samarbejdspartner, i de mindre byer såvel som de større byer Aalborg, Aarhus og København, der formår at levere et resultat, der lever op til dine forventninger.