Faldsikring

Står du og skal bruge professionel hjælp til faldsikring i Aarhus eller et andet sted i resten af Danmark?

Hos Sky-Work er vi eksperter i erhvervsklatring og andet arbejde, der foregår i højden, og vi tilbyder blandt andet installering og servicering af faldsikringsudstyr. Vi garanterer en sikker måde at løse den pågældende opgave på, uanset hvor højt og svært tilgængeligt stedet er. Hos Sky-Work er vi desuden som regel et mere effektivt og billigere alternativ til stilladser og kraner, og vi vil kunne udføre opgaver, der ikke er mulige med disse mere traditionelle metoder. Har du brug for en faldsikringsløsning, er vi således de helt rette at tage kontakt til, og vi har en løsning til alle slags bygninger. Vores førsteprioritet er altid, at sikringen skal være pålidelig og naturligvis virke korrekt, hvor vi derudover har rig erfaring inden for branchen, hvorfor vi stort set har prøvet alle typer opgaver før. Du kan her læse meget mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for faldsikring i Århus og København bl.a.

 

Installering og servicering af udstyr til faldsikring  

Det er utroligt vigtigt, at der er styr på faldsikring, når der arbejdes i højden. Dette er både for sikkerhedens skyld, men desuden er det også lovpligtigt. Fald er skyld i mange arbejdsulykker, og derfor bør alle regler inden for dette område altid overholdes. Det er arbejdsgiverens ansvar, at udstyret er sikkert og i god stand, og at det ydermere bliver anvendt på den helt rigtige måde. Oftest består faldsikring af et sammensat system af mange komponenter, der er skræddersyet til den enkelte opgave. Derfor kræver det professionel hjælp, og hos Sky-Work har vi masser af erfaring som udbyder af faldsikringsløsninger. Det betyder, at vi kan installere og servicere udstyr til faldsikring til alle slags bygninger, og hos os er ingen opgave hverken for stor eller lille. Vi tilbyder desuden specialfremstillede løsninger, der alle er yderst sikre og pålidelige, og som desuden omfatter både rådgivning, montering og servicering. Ud over det tilbyder vi eftersyn, som ligeledes er lovpligtigt, så vi kan sikre, at systemet fungerer præcis, som det skal.

 

Med vores løsninger er du sikret, hvis uheldet er ude

Der er mange muligheder, når det kommer til faldsikring, og det kan således gøres på en lang række måder. Som regel består faldsikringen af et helt sæt forskellige dele, så du er sikret bedst muligt, hvis uheldet skulle være ude. Vi kan være behjælpelige med alt inden for faldsikring, hvad end du har brug for vejledning eller installering af faldsikringsudstyr. Vi er eksperter inden for dette felt, og vi er vant til at varetage arbejdsopgaver i højden, hvorfor vi har masser af erfaring med dette. Hos Sky-Work kan vi være behjælpelige med både store og små opgaver i forhold til faldsikring på Sjælland, Fyn og i Jylland, og vi sørger desuden løbende for at opdatere og uddanne vores medarbejdere, så de er i stand til at udføre arbejdsopgaven bedst muligt og helt efter bogen. Vi kan altså vores håndværk ud til fingerspidserne, og vi er således klar til at hjælpe dig med din pågældende opgave, så du opnår den bedst mulige sikkerhed.

Lad mig ringe dig op, hvis du vil høre mere om vores løsningsmetoder i højden

Thorin Hermansen

Afdelingschef Jylland/Fyn & medejer

Vi går aldrig på kompromis med sikkerheden

Når der arbejdes i højden, er sikkerhed altafgørende, og derfor gør vi meget ud af sikkerhedsforanstaltningen. Det betyder, at vi altid sørger for at overholde samtlige regler, når det kommer til at arbejde i højden, og vi går således aldrig på kompromis. Har du brug for hjælp til faldsikring, er vi derfor de helt rette at tage kontakt til. Vi varetager hele processen lige fra vejledning til montering og servicering af faldsikringssystemer. Når det kommer til sikkerhed i højden, er vi hos Sky-Work ganske enkelt eksperter uanset opgavens omfang. Vi sørger ydermere for at holde os opdateret og følge udviklingen inden for faldsikring tæt, så vi kan være sikre på at tilbyde dig en optimal løsning til sikring af fald, som lever op til lovgivningen. Står du således over for en uoverskuelig og udfordrende opgave i højden, som kræver faldsikring i Aarhus og København eller de mindre byer, løser vi med garanti denne effektivt og hurtigt for dig.

 

Vi tilbyder årligt eftersyn af faldsikringsudstyr

Da vi løbende sørger for at holde os selv opdaterede, når det kommer til sikkerhed og faldsikring, garanterer vi udstyr i højeste kvalitet, som naturligvis også er godkendt af myndighederne. Vi er udmærket klar over, når det kommer til faldsikring, at der gælder en lang række regler og love, som kan være svære at efterleve fuldstændigt. Det er dog utroligt vigtigt, at man tager dette yderst alvorligt, da det kan ende fatalt, og det er som sagt arbejdsgiverens ansvar, at sikkerheden er helt efter bogen. Hos Sky-Work garanterer vi korrekt sikring mod forebyggelse af fald, og vi tilbyder en lang række skræddersyede løsninger. Herudover tilbyder vi professionel vejledning med afsæt i jeres budget og opgavens omfang, da vi er ved, at ingen arbejdsopgaver er ens. Det er desuden lovpligtigt, at alt faldsikringsudstyr skal gennemgå et årligt eftersyn, og her kan vi ligeledes være behjælpelige. Til et sådant eftersyn gennemgår vi alt faldsikringsudstyr og kasserer naturligvis de dele, der er i tvivlsom stand, eller som været udsat for megen belastning, hvorfor de potentielt kan udgøre en risiko.

 

Få en løsning tilpasset jeres budget og opgavens omfang

Har du brug for en faldsikringsløsning i Århus eller København? Vi er en fleksibel samarbejdspartner, der altid sørger for at lytte til dine krav og behov, og vi leverer således skræddersyede løsninger i hele landet, der har fokus på din problematik og profil. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud, og så sammensætter vi i fællesskab en optimal løsning, der er tilpasset jeres budget samt opgavens omfang. Hos Sky-Work er vi ganske enkelt specialister, når det kommer til faldsikring og andre opgaver inden for erhvervsklatring. Vi garanterer et ordentligt stykke arbejde, da vores medarbejdere alle er yderst kompetente og har rig erfaring inden for erhvervsklatring. Ud over det sørger vi for at udføre opgaven til en overkommelig pris, som ikke vil vælte jeres budget. Ring eller skriv til os nu, og få en fordelagtig pris på faldsikring. Vi tilbyder en lang række løsninger, herunder specialfremstillede løsninger, til enhver bygning, og vores løsninger er altid pålidelige, sikre og lever naturligvis op til de gældende regler for sikkerhed.