Offshore

Rope Access Offshore: Sikker og effektiv service i højderne

Rope Access er som bekendt et andet ord for erhvervsklatring, hvor man benytter reb for at få adgang til arbejdsopgaver i højderne. Hos Sky-Work er vi specialister i alt indenfor erhvervsklatring, men vores team af erfarne klatrere og håndværkere tilbyder ligeledes Rope Access Offshore, erhvervsklatring på offshore platforme, omkring og i Aarhus og København bl.a.

Med Rope Access Offshore tales der om alt slags vedligeholdelse af offshore platforme rundt i Jylland såvel som på Fyn og Sjælland. Sky-Work er landsdækkende, så der er ikke et hjørne af landet, der er for langt væk for os. Vedligeholdelse er vigtigt – især når man har at gøre med store offshore platforme, og det er her, Sky-Work kommer ind i billedet. Rope Access Offshore gør det muligt hurtigt og nemt at få adgang til omfattende lokationer, der ofte kan være mange af på en offshore platform. Det er en billigere og mere effektiv løsning, hvad end der er tale om en stor eller lille arbejdsopgave.

Rope Access Offshore har udgjort en stor del af offshore-arbejdet de seneste 30 år, og det er med god grund. Udover at klatreteknikken gør arbejdsopgaven hurtigere og billigere, så er det også bevist at være den sikreste form for arbejdsteknik, når det gælder om at få adgang til nogle af de meste komplicerede steder rundt omkring i verden – eksempelvis offshore platforme.

Udover de penge, du kan spare ved at vælge erhvervsklatring som et alternativ, er der flere andre fordele ved at vælge Rope Access Offshore. Overvej derfor Rope Access Offshore, næste gang I står med et vedligeholdelsesarbejde offshore – I vil ikke fortryde det.

Fordelene ved at vælge Rope Access Offshore er blandt andet:

  • Hurtig og effektiv mobilisering og demobilisering.
  • Erfarne og certificerede erhvervsklatrere.
  • Reducerede omkostninger.
  • Adgang til svært tilgængelige steder.
  • Små kerneteams af erhvervsklatrere.

 

Hurtig og effektiv mobilisering og demobilisering

En af fordelene ved at vælge Rope Access Offshore til vedligeholdelse af platforme er, at der ikke er tale om en masse udstyr, der skal sættes op eller tages ned igen. Vores erhvervsklatrere bruger blot reb til at komme op i højderne, så der er hverken stilladser eller lifte, som skal opsættes. Denne proces har før i tiden været nødvendig for overhovedet at få adgang til de givne arbejdsområder, men i dag kan man med erhvervsklatring spare denne proces væk. Det betyder mindre opsætning- og nedtagningstid, færre maskiner og en mere effektiv arbejdsgang.

 

Erfarne og certificerede erhvervsklatrere på Sjælland, Fyn og i Jylland

Det kræver både fysisk og mental styrke at arbejde offshore i en længere periode, og vores kompetente klatrere er derfor også trænet og certificerede i lige netop Rope Access Offshore. Med denne slags arbejdsopgave er der nemlig tale om et arbejde kun for professionelle, da det kræver fysiske og håndværksmæssige kompetencer samt et øje for sikkerhed og teamwork. Alle vores medarbejdere besidder disse kompetencer, og vores Rope Access Offshore-klatrere ved især, hvad der skal til, før arbejdsopgaven offshore er en succes. Vores erhvervsklatrere er specialister i Rope Access Offshore, og det betyder, at de ligeledes er specialister i at løse alle de vedligeholdelsesopgaver, der måtte være offshore.

Sikkerhed er alfa og omega, når man arbejder på en platform, og selvom erhvervsklatring er en af de sikreste arbejdsmetoder, er vores medarbejdere trænet i, at sikkerhed kommer før alt andet. Vores team af Rope Access Offshore-medarbejdere kender alle reglerne og teknikkerne, når man befinder sig på en platform. Det er med til at sikre, at vi ved hver opgave kan garantere et godt og effektivt resultat, da alle medarbejdere kender deres plads og position under hele arbejdsopgaven.

Lad mig ringe dig op, hvis du vil høre mere om vores løsningsmetoder i højden

Thorin Hermansen

Afdelingschef Jylland/Fyn & medejer

Reducerede omkostninger

En åbenlys fordel ved Rope Access Offshore er de reducerede omkostninger, som medfølger. Ved at vælge denne klatreteknik til vedligeholdelse af offshore platforme kan der spares en masse penge, der i sidste ende kan bruges på mere fornuftige og innovative løsninger. Udover at opsætningsprocessen spares væk, kan arbejdsopgaverne ofte gøres hurtigere end normalt. Vores erhvervsklatrere kan hurtigere komme til arbejdsopgaven, forberede processen og få løst problemet. Det betyder, at der skal betales for færre arbejdstimer og mindre arbejdskraft, og der er ingen udgifter til dyre maskiner.

 

Adgang til svært tilgængelige steder

En af styrkerne ved erhvervsklatring er, at det er lettere for vores medarbejdere at få adgang til områder, der kræver særlig opmærksomhed eller vedligeholdelse. På en platform er der især tale om steder, der er svære at komme til – især for store maskiner, stilladser eller lifte. Dette problem er løst med Rope Access Offshore, da vores erhvervsklatrere potentielt kan få adgang til alle områder. Der er derfor ingen opgave eller placering, der er for omfattende for os, hvis blot der er plads til en mand og hans reb.

 

Små kerneteams af erhvervsklatrere

En platform er ikke altid den største arbejdsplads, og det betyder også, at jo flere mennesker der befinder sig på platformen, jo dårligere bliver arbejdsforholdene. Dette er vi hos Sky-Work udmærket klar over, og det er også derfor, at vi altid kommer ud med små kerneteams af garvede erhvervsklatrere. Det kræver nemlig oftest ikke mange professionelle klatrere til én opgave, da vi hurtigt og effektivt kan løse problemet. Dette betyder, at der bliver færre mennesker på platformen og færre mennesker, der skal bespises eller have en seng i løbet af arbejdsperioden. Og det er da altid en fordel, er det ikke?

 

Rope Access Offshore er det nye: Kontakt os og prøv det selv

Der er mange gode grunde til, at flere og flere vælger Rope Access Offshore til vedligeholdelse af offeshore platforme i København og Århus bl.a. Det er billigere, mere effektivt, sikrere og hurtigere at få løst arbejdsopgaven gennem erhvervsklatring, og der gås ikke på kompromis med resultatet.

Hos SkyWork er kvaliteten af slutresultatet altid i højsædet, og vi brænder for at skabe gode resultater på alle slags lokationer – store som små, onshore som offshore. Vil I gerne opleve, hvad Rope Access Offshore kan gøre for jer og jeres offshore virksomhed, så kontakt os i dag. Vi står altid klar til at rådgive jer til den løsning, der er bedst for lige netop jeres arbejdsplads, og vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.