Rådgivning

Overvejer du erhvervsklatring?

Som bygherre, arkitekt, projektleder eller rådgiver kan man nemt stå overfor nogle store udfordringer i forhold til service og vedligeholdelse af bygninger, men også i forhold til opførelse af nye bygningsværker på Sjælland, Fyn eller i Jylland.

De arkitektoniske udfoldelser på nye bygninger kan næsten gøre det umuligt at vedligeholde dem på traditionel vis. Alligevel bliver der brugt svimlende summer på f.eks. at designe og konstruere gondollifte, velvidende at det sjældent kan fungere som en komplet serviceløsning.

Vi har flere gange overtaget det fulde ansvar for serviceopgaver på bygningsværker, der i forvejen havde enten moderne eller gamle gondollifter – selv på traditionelle højhuse. Det skyldes, at de er dyre i drift og vedligeholdelse, men de er også dyre at opføre. De er tilmed ineffektive, mere usikre at bruge, og under visse forhold kan de forvolde skader på facaderne. Sidst men ikke mindst kan de nemt ødelægge det æstetiske udtryk af et ellers flot bygningsværk. Vi har haft ansvar for en række opgaver og rådgivning i Aarhus og København.

Sky-Work udfører konsulentarbejde og kan garantere, at I får den mest optimale og komplette serviceløsning på byggerier fra starten af. Det koster og syner minimalt at gøre klar til os på bygningsværkerne, hvilket både kommer arkitekterne samt budgetterne til gode.

Vores erfarne medarbejder har mange års erfaring inden for sikkerhed på byggepladser i Danmark, samt inden for vindmølle- og offshore-industrien. Ekspertisen inden for erhvervsklatring giver os en god indgangsvinkel til permanente såvel som midlertidige sikkerhedsløsninger. I samarbejde finder vi den rette løsning til jer.

 

Vi rådgiver inden for:

  • Ankersystemer til erhvervsklatring, samt evt. montering af dem.
  • Valg af ankersystem i forhold til ønskede opgaver.
  • Sikring og vejledning af sikkerhed i højden på byggepladser og i projekter.
    Valg, køb og brug af udstyr.

 

Vi ser frem til at hjælpe jer.