Struktureret og handlekraftig COO til fremadstormende Rope Access virksomhed

I Sky-Work A/S er vi i fuld gang med et vaskeægte væksteventyr, og vi har rygende travlt. Innovation og iværksætteri er nøgleord i vores organisation, og derfor skaber vi både nye forretningsområder og udvider til nye internationale markeder.

Vi søger nu en ambitiøs og struktureret COO for at sikre, at vores virksomhed på de interne linjer er gearet til at kaste sig ud i alle de udfordringer og milepæle, vi stræber efter. Din opgave bliver at være et stabilt anker i en virksomhed, hvor det ofte går rigtig stærkt.

Du ved ikke nødvendigvis noget om hverken Rope Access (måske du Googler det allerede nu) eller håndværkerfaget generelt. Men du har stor erfaring med at systematisere og optimere interne processer, arbejdsgange og systemer, så tid og ressourcer udnyttes bedst muligt. Du har tidligere stået i spidsen for at optimere en virksomhed, ligesom du ved, hvad der skal til for at skabe vækst på både top- og bundlinje.

Du har ikke noget imod at være lead på dagligdags administrative adhoc-opgaver, og så er økonomistyring en af dine kernekompetencer. Samtidig har du erfaring med personaleledelse, for hos os er lige netop din ledelsesstil altafgørende. Du spreder positiv energi, trives i en flad struktur med højt til loftet, og så ved du, at tillid og respekt skaber de dygtigste medarbejdere og de bedste resultater.

Som COO i Sky-Work vil du stå i spidsen for vores danske marked med afdelinger i Herning og Herlev. Du vil fungere som tæt sparringspartner med vores CEO, ligesom du vil have stor indflydelse på virksomhedens fremtidige strategi, forretningsområder og målsætninger. Samtidig er du eminent på kommunikation med både interne og eksterne, hvor du hurtigt vil være en vellidt og respekteret personlighed hos både medarbejdere og kunder.

Intern nøgleperson med strategisk ansvar

Du får reference til vores CEO og indgår i et tæt samarbejde med den øvrige ledergruppe. Du indtager en strategisk nøgleposition internt i virksomheden med ansvar ca. 25 medarbejdere, herunder både faste og freelancere. Det bliver dit ansvar at fastholde og udvikle Sky-Work som en af landets førende Rope Access virksomheder. Din kerneopgave består i at skabe stabilitet, struktur og understøtte vækstambitionerne i virksomheden ved konstant at sikre, at den interne del af forretningen er klar til at understøtte vækstmål og ambitioner.

Din ansvarsområder bliver blandt andet:

  • Skabe struktur, der sikrer vækst
  • Adhoc driftsmæssige og administrative opgaver
  • Optimere interne processer
  • Sikre effektiv udnyttelse bemanding
  • Økonomistyring – du indfører nødvendige styringsværktøjer
  • Stå i spidsen for indføring af KPI-struktur
  • Sparringspartner med CEO
Stærk hands-on leder med
akademisk mind-set

Du har erfaring med virksomhedsledelse fra eksempelvis produktion, byggeri eller infrastruktur. Derudover har du en relevant lang videregående uddannelse.

Du kommer måske fra en tilsvarende rolle, eller er i dag produktionschef eller fabrikschef, og ser jobbet her som det naturlige næste skridt i din karriere. Du bliver motiveret af en hands-on kultur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Du er omstillingsparat og klar på at skabe en dynamisk virksomhedskultur, som løbende kan tilpasses til de forretningsmæssige forandringer og tiltag, der unægtelig opstår i Sky-Work.  Du sætter pris på vekslende arbejdsopgaver, der både kan være administrative must-do’s og strategisk udvikling. Vigtigst af alt har du gode eksempler på din relevante erfaring fra tidligere eller nuværende job.

Som person har du høj faglighed og en notorisk lyst til at skabe resultater. Du er tillidsvækkende, holdspiller, har gennemslagskraft og er i øjenhøjde med dine medarbejdere. Du sætter en ære i at være en synlig leder med naturlig autoritet. Du har et vinderinstinkt og ser målstregen som en, du først når, når dit team når den. Desuden er du struktureret, og systematisk, ligesom du ved, at planer intet er værd uden evnen til at eksekvere. Landegrænser er for dig intet problem, og du kommunikerer flydende på både dansk og engelsk, ligesom du ser rejsedage i hele landet som en mulighed og ikke det modsatte.

Kontakt vores CEO i dag

Har du spørgsmål, kan du kontakte
CEO, Jeppe Graversen
Tlf.: 41291042
Email: jg@skywork.dk

Ansøgningsfrist 1. 7. 2020 – Vi lægger skinnerne, imens toget kører, og derfor kalder vi også kandidater til samtale løbende.

Løn efter kvalifikationer.