Fugeopgave på nybyggeri

Sådan sparede vi en tilfreds kunde for en mindre formue på fugearbejde

Det sker af og til, at vi modtager opgaver fra kunder, der virker opgivende grundet en på papiret umulig opgave, som koster en formue at udbedre. Et sådant scenarie udspillede sig for nyligt for en kunde, som vi sidenhen har hjulpet med stor succes. Vedkommende kom til os med en udfordring, som ville koste dem en mindre formue at få ordnet, hvis de selv skulle varetage opgaven. Det drejede sig om fugning af elementsamlinger på luksuslejligheder for 5E Byg ved Lillebælt.

Vi blev kontaktet af firmaet, som ikke havde fået fuget deres elementsamlinger i tide, hvilket kan blive en rigtig dyr fornøjelse. Omkostningerne i forbindelse med den pågældende opgave var allerede høje, da man var nødsaget til at leje en mobilkran til opgaven. Det var derfor op til os at komme med en løsning, der kunne imødekomme kundens budget og ønsker til optimeringer.

 

Slap med skrækken og mindre omkostninger

Vi iværksatte fugningen, som vi altid plejer at gøre det. Med alle de rette redskaber, som gør det lige til at komme til. Vi har mange års egenhændig erfaring på området og kunne straks se, hvordan vi skulle bære os ad. Når det drejer som en så relativt stor opgave som denne, kan det komme på tale at være nødsaget til spærre store dele af byggepladsen af. Det kunne vi spare dem for. Den potentielle udgift til et arbejdsstop ved at spærre af var dermed sparet.

Eftersom de fleste elementsamlinger ikke var blevet fuget i tide, gik vi ind og udbedrede den skade, det er, når dette arbejde ikke er udført korrekt. Men da vores kompetente fagfolk har været udsat for lignende opgaver, blev en stor og umulig opgave for kunden pludselig vendt til en ganske overkommelig og almindelig opgave. Kunden slap med skrækken og mindre omkostninger, da vi hurtigt kunne identificere, hvad der skulle til for at få bragt arbejdet i orden.

 

Kvalitet frem for alt

Når det kommer til opgaver som denne, hvor der er andre håndværkere involveret, er vi nødt til at finde alternativer, der ikke sænker andres arbejde. Her satte rutinen ind, og vi kunne hjælpe kunden til en rigtig god og langtidsholdbar løsning. Hvad angår byggeprojekter, er det essentielt, at der bliver leveret kvalitetshåndværk frem for alt. Sådan holder det udførte længst muligt, og vi får glade kunder, der anbefaler vores arbejde til andre, der en dag befinder sig i nød og har brug for en dygtig fagspecialist.

Vi har af erfaring set, at priserne på fugearbejde varierer meget i branchen. Vi tilbyder selv konkurrencedygtige priser, som stemmer overens med den kvalitet, vi leverer til vores kunder. Vi er glade for at kunne hjælpe kunden, som både sparede tid og penge og ovenikøbet fik en rigtig god løsning. Vi ser frem til at kunne hjælpe endnu flere, som sætter pris på en løsningsorienteret virksomhed, der kan nå der, hvor de andre må give fortabt. Vi har selv alt i udstyr og klarer opgaven hurtigt og effektivt.