Opsætning af reklamebanner i kran

Kunde fik opsat reklamebanner i tårnkran på én dag

Det sker yderst sjældent, at vi har to arbejdsdage, der er ens. Det er med stor glæde, at vi går på arbejde for at hjælpe og servicere kunder med alskens opgaver, som for mange synes umulige. Vi bryster os af at kunne levere ydelser, som mange andre ikke kan – og ikke mindst at kunne udføre det til en skarp pris. Senest har vi hjulpet Kaj Ove Madsen med at få monteret nogle flotte bannere i en tårnkran, som nu fungerer som en glimrende reklamesøjle.

Vi går som regel meget systematisk til værks, når vi skal rigtigt højt op. Vi har vores rutiner og ved derfor præcis, hvordan og hvorledes vi skal bære os ad. Det skal naturligvis tilføjes, at vi altid har fokus på vores egen sikkerhed. Vi tog bannerne med op og satte dem stille og roligt fast. Monteringen sker med fokus på at få sat dem rigtigt godt fast, således at bannerne ikke falder af i tilfælde af, at det kommer til at blæse kraftigt. Vi klarede opgaven på én dag og gjorde kunden glad, fordi vi kunne rykke hurtigt.

 

Vi har fokus på kundens behov

Når det kommer til opgaver som denne, som skal udføres her og nu, er vi altid klar til at imødekomme kundens ønsker og behov. Det betyder, at man altid kan komme til os, hvis man har en opgave, der for mange virkelig uoverkommelig og ekstremt dyr. Det er vores hverdag at løse udfordringer og se muligheder frem for begrænsninger – derfor er det med stor glæde, at vi kan rykke på det på kun én dag. De tre bannere hænger lige nu stabilt og godt og agerer reklame for Kaj Ove Madsen, der ville udnytte kranen til at gøre opmærksom på sin forretning.

Hos Sky-Work går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores services. Vi har nogle dygtige specialister, der ikke just lider af højdeskræk, og de ser frem til hver eneste dag at se, hvad der nu gemmer sig af spændende opgaver og projekter. Vi lever af glade kunder og gør alt, vi kan for at imødekomme alle ønsker til specialopgaver, hvor det forudsætter en speciel indsats.

 

Unik viden, indgående indsigt og stor erfaring

Gennem mange år i branchen har vi tilegnet os en masse unik viden og indsigt i, hvordan vi udfører specialopgaver. Vores erfaring gør, at vi formår at se muligheder, hvor andre må give fortabt. Deraf navnet Sky-Work. Vi nyder at arbejde i højderne, og vi kommer, hvor andre ikke kan nå uden at leje en dyr kran. Det giver os en fordel i branchen – og det giver ikke mindst vores kunder en fordel ved at vælge os.

Vi kan tilbyde priser, der er spiselige, så man ikke blive ruineret for en relativt simpel opgave, som vi er specialister i at udføre. Vi ser frem til at arbejde sammen med mange flere kunder i fremtiden, som efterspørger vores unikke kompetencer.