Polering af glasudkigspost

Polering af glasudkigs-
post

Polering af på undersiden af Sallings udkigspost

I 2017 åbnede Salling en skøn have på taget af deres stormagasin i Aarhus – den såkaldt Salling ROOFTOP. Salling ROOFTOP byder på mange oplevelser. En spektakulært anlagt have samt et virkelig hyggeligt cafemiljø, der tiltrækker massevis af gæster fra nær og fjern. Et rigtig godt samlingspunkt midt på gågaden til afbræk på strøgturen.

Det største trækplaster, haven byder på, er deres udkigspost. Udkigsposten består af en lang gang, der svæver ud over gågaden og giver mulighed for at kigge ud over nærmest hele Aarhus og lige ned igennem glasgulvet til gågaden. Måske giver det endda et lille sus i maven hos nogle.

Der har imidlertid vist sig, at der hvirvler en masse støv op fra den travle gågade, der sætter sig på undersiden af den 500 kg. tunge rude. Det duer jo ikke, at man ikke kan se igennem, når der kommer så mange mennesker, der gerne vil have et kig.

Vi fandt en løsning til fordel for de mange forventningsfulde gæster

Salling kontaktede Sky-Work for at høre, om vi kunne afhjælpe det lille problem. Liften var selvfølgelig et alternativ, men det skal være en meget høj lift, der skal stå midt på gågaden og gerne meget tidligt om morgenen. Så hvis nu bare de, der klatrer, kunne klare det, var det måske lettere sluppet.

Vi besigtigede opgaven, som vi plejer at gøre med en strategisk og løsningsorienteret tilgang. Vi kunne hurtigt konkludere, at opgaven bestemt var til at løse.

En tidlig morgen drog vi således ud i den tunge stålkonstruktion – ud over vores afspærring til undersiden af den tykke rude. Her kunne vi sidde ligeså let at gøre rent. Først i alle krogene og derefter på selve ruden. Det varede ikke længe og synede ikke af meget. Lige med undtagelse af den helt gennemsigtige rude, der på ny pryder udsigten.

En relativt let og overkommelig opgave, der ikke desto mindre gør stor forskel for kunden og de mange gæster, der strømmer til ROOFTOP’en hver eneste dag.