Udskiftning af glas i loftslamper

Udskift-
ning af glas i lofts-
lamper

Udskiftning af glassider i loftslamper i svømmehal

Vi prøver mange sjove ting i Sky-Work og kommer mange sjove steder på næsten daglig basis. To arbejdsdage er sjældent ens, og det er blandt andet det, der er med til at gøre vores job så unikt.

Det bragte os forleden til den charmerende, gamle svømmehal Badeanstalten, der ligger i Spanien, som det bliver kaldt, i hjertet af Aarhus.

Svømmehallen gennemgår en større renovering, hvor alle fliser og alt inventar udskiftes. Dette gjorde sig også gældende for de meget gamle og flotte loftslamper, der skal oplyse den snart færdige svømmehal, når der igen skal komme badegæster.

De to store, firkantede lamper sidder i hver deres ende af svømmehallen og er beklædt med plexiglas rundt langs deres ydre for at give et nydeligt lys. Standen på dette plexiglas passede ikke ind i et nyrenoveret look og måtte derfor skiftes til noget nyt og skinnede.

Et skinnende klart resultat

Hos Sky-Work blev vi inviteret ned for at se nærmere på opgaven. Dels for at se omfanget, men også for at kontrollere adgangsforhold og muligheder for tilrigning af reb. Det er meget sjældent, vi ikke kan komme til, men hvis der skal gives en fast pris, vil vi gerne have en plan, inden vi møder op. Og det havde vi.

Vi mødtes med kunden og gik en omgang. Som sædvanligt var tilgangen intet problem, og opgaven med plexiglasset var også rigtig simpel. Opgaven skulle deles op i to, da de nye glas skulle måles op efter de gamle. Vi stillede op to mand, der let afmonterede de 18 stykker glas og pænt afleverede dem til kunden, så der kunne tilskæres nye.

Da de nye glas var klar, mødte vi op midt i sommerferien, så opgaven kunne afsluttes og kunden holde helt fri. Inden de ny glas skulle på plads, blev hele stålrammen, de skulle ligge i, poleret op, så denne kunne komme af med det tykke lag rust fra et miljø med damp fugt og klor. Den skinnede så fint, da den blev sat op.

De nye glas blev forsigtigt lagt på plads, og alle overflader støvet af en sidste gang. En rigtig spændende opgave, hvor både vi og kunden kunne se den klare forskel. Et resultat, vi er meget stolte af.