Alternativ til stillads & lift

Erhvervsklatring som alternativ til stillads og lift

Det kan være besværligt at arbejde i højderne, og ofte er det nødvendigt at opsætte stilladser og lifter, således at håndværkere har de bedste forudsætninger for at skabe de bedste resultater. Hos Sky-Work kender vi alt til denne problematik, men vi tilbyder i stedet en løsning til vores kunder, der ønsker et hurtigere og billigere – og i vores optik bedre – alternativ.

Hos Sky-Work er vi nemlig specialister i al slags arbejde i højderne uden brug af stillads og lifte. Vi tilbyder et godt alternativ til leje af stilladser, så du blandt andet kan undgå de dyre stilladspriser, de besværlige stilladsregler samt den tidskrævende stilladsopsætning.

Sky-Work er en landsdækkende virksomhed, der ikke blot kører ud til de største byer som Århus, Aalborg og København, men tilbyder at hjælpe i alle hjørner af Danmark – også på Fyn og mindre byer på Sjælland. Med erhvervsklatring fra Sky-Work kan du gøre din arbejdsproces hurtigere og billigere, og der er mange fordele ved at vælge denne teknik og dermed undgå at skulle leje og opsætte stilladser.

Erfarne håndværkere i både Århus, København og hele landet

Vælger du Sky-Work som din samarbejdspartner, næste gang din virksomhed skal have rengjort vinduerne, behandlet facaden eller monteret nye vinduer, så garanterer vi et professionelt team af erfarne håndværkere. Vores team er vant til at arbejde i højderne, og du får således håndværkere, der er trænet i netop dette arbejde. Vores håndværkere er erfarne i alle slags højder – store som små – og der er derfor ikke en opgave, der er for stor eller lille for dem. Vil du sikre, at din virksomhed lægges i hænderne på de helt rigtige fagfolk, kan det derfor betale sig at vælge erhvervsklatring, når du skal bruge stillads på Fyn eller andre steder i Danmark.

Fleksibelt og sikkert arbejdsmiljø

Ved at benytte erhvervsklatring som alternativ til stillads- eller liftleje er en af fordelene ligeledes, at du først og fremmest sikrer, at håndværkeren får et fleksibelt arbejdsmiljø, der er nemt og hurtigt at få adgang til. I modsætning til opsætning af stillads kan erhvervsklatrere få adgang til opgaven med blot et sæt reb. Erhvervsklatring skal ses som et smart alternativ til stillads og lift i Aarhus, København eller en helt tredje by, som gerne vil spare både tid og penge. Vores håndværkere sparer processen med at opstille stillads og lifte, der typisk kan være omfattende at opsætte.

Udover at det bliver nemmere for håndværkerne at få adgang til arbejdsområdet, så gør erhvervsklatring uden brug af stillads eller lift ligeledes det muligt at arbejde på områder, der før ville være næsten umulige at komme til. Vi kan hos Sky-Work derfor ligeledes garantere dig, at ingen opgave er for besværlig, da alt, det kræver, er vores erfarne håndværkere samt et sæt reb. Sikkerhed er i højsædet hos os, og vi går aldrig på kompromis med vores håndværkeres sikkerhed. Erhvervsklatring er en sikker metode og et godt alternativ til stilladser eller lifte på både Fyn, Sjælland og resten af Danmark, da de ofte kan skabe problemer i højden. Vores håndværkere ved, hvad de laver, og dette afspejles i alle vores arbejdsprocesser og slutresultater.

Lad mig ringe dig op, så vi sammen kan finde den bedste løsning i højden

Jeppe Graversen

Adm. direktør & stifter

Billigere alternativ til opsætning af stillads

Opsætning af stillads kan være en dyr affære, da der er flere faktorer, der spiller ind, før et stillads eller en lift for alvor kan tages i brug. En pris på opsætning af stillads kan derfor være en stor post på budgettet for en virksomhed, hvis der skal laves noget i højderne, hvor en lift eller et stillads synes nødvendigt. Med erhvervsklatring, der foregår uden brug af stillads eller lift, får du et billigere alternativ, der dog langt fra forringer kvaliteten af arbejdet. Vores team har blot redskaberne og kompetencerne til at komme hurtigere og lettere til opgaven i højderne, og du sparer derfor de omkostninger, der normalt ville være ved udlejning af stillads. Så enkelt er det.

Du kan altså spare en hel del penge, hvis du vælger at benytte erhvervsklatring som alternativ til stillads- eller liftarbejde. Dette er en stor fordel, da din virksomhed således kan bruge disse penge andetsteds. Rengøring af vinduer eller facaderengøring kan nemlig være en irriterende post, så hvorfor ikke spare penge og tid her, nu hvor du kan?

Alternativ til stillads og lift i Aarhus og resten af Danmark

Hos Sky-Work er vi specialister i erhvervsklatring, og vores team af erfarne klatrere omfatter uddannede håndværkere indenfor de fleste fag. Har du en opgave i højderne, der kræver professionel ekspertise, kan vi derfor helt sikkert hjælpe dig. Vi tilbyder at komme ud til kunder i hele landet, så hvad end du står og mangler erhvervsklatring som alternativ til stillads og lift i København, Aarhus eller Odense, kan vi hjælpe dig. Vi er landsdækkende, så der er ingen undskyldning for ikke at kontakte os – så giver vi et uforpligtende tilbud.

Alle opgaver har potentiale for erhvervsklatring, og vores team af klatrere brænder både for klatre- og håndværksfaget – og, ikke mindst, for at skabe gode og kvalitetssikre resultater til din virksomhed. For os er klatring ikke blot et arbejde. Det er en interesse og en know-how, som kombineres med vores daglige virke, hvilket sikrer kvaliteten og effektiviteten i arbejdet.

Undgå omkostningerne ved stillads og lift: Kontakt os i dag

Står du og mangler stillads eller lift og dygtige håndværkere til din en opgave i din virksomhed, står Sky-Work klar til at hjælpe dig. Erhvervsklatring er det nye alternativ indenfor stilladsarbejde i Århus og København bl.a., og det er i høj grad et fag i vækst. Flere og flere har fået øjnene op for fordelene ved at benytte klatring, da arbejdsopgaven både bliver billigere, mere fleksibel, hurtigere og – i langt de fleste tilfælde – bedre. Vores håndværkere har de bedste forudsætninger for at skabe gode resultater med minimal brug af stilladser og lifte.

Er du interesseret i at høre mere om vores service, eller om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed, så kontakt os i dag. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud samt rådgivning indenfor faget, så du og din virksomhed får lige netop den løsning, der er bedst for jer. Stilladsomkostninger kan være høje, så hvorfor ikke vælge en billigere og lettere løsning i dag?