Rope
Access

Rope Access – Et effektivt og sikkert alternativ, der er godt for miljøet

Rope Access – også kaldet erhvervsklatring eller arbejdsklatring – er et effektivt og fleksibelt alternativ til lift, stillads og lift, hvor uddannede og fagspecialiserede håndværkere løser alle typer opgaver i højden i reb.

Rope access er ideelt til svært tilgængelige og højtplacerede steder, men vinder mere og mere frem som alternativ til de traditionelle metoder på helt almindeligt og ukompliceret bygningsvedligehold, rengøring og reparationsarbejde.

Hos Sky-Work har vi kunder i både byggebranche, industri, ejendomsselskaber og arkitektvirksomheder, der alle foretrækker rope access, fordi metoden:

 

  • Nedbringer udgifter til kran, lift eller stillads
  • Sikrer fleksibel og hurtig opgaveløsning, der er skånsom for både bygning og underlag
  • Forkorter tidshorisonten markant
  • Er et bæredygtigt valg og ideelt til DGNB-certificeringer og Svanemærkede byggeprojekter
  • Er til mindst muligt gene for beboere og virksomheder

Perfekt til både standard- og specialopgaver i alle størrelser

Hos Sky-Work løser vi alt fra simple vedligeholdelsesopgaver som fugearbejde, udskiftning af tagbelægning eller facaderens til komplekse specialopgaver i industriproduktioner og fabrikker.
Ligesom at intet kan være for simpelt til os, bliver vi heller ikke skræmte af selv den mest komplicerede forespørgsel. Vi er problemknusere og drevet af at gøre det umulige muligt.

Hurtig løsning  på akutte opgaver 

Det er de færreste, der har et stillads, en kran eller lift klar til akutte opgaver. Derfor benytter flere og flere Sky-Work som en partner til akutte reparations- eller vedligeholdelsesopgaver. Vores arbejdsredskab er altid med i bilen, og det gør os fuldstændigt uafhængige af  tungt materiel. Vores professionelle og specialiserede håndværkere kan derfor løse pludseligt opståede problematikker både inde og ude med meget kort varsel.
Flere virksomheder har Sky-Work “på kald”, og vi sikrer, at produktion, byggeri og infrastruktur bliver så lidt påvirket af pludselige problemer som overhovedet muligt.