Erhvervsklatring – Aarhus, København og resten af landet

Hos Sky-Work er vi eksperter i erhvervsklatring i Århus og resten af landet, og vi tilbyder alverdens arbejde i højden – lige fra rengøring af beskidte vinduer til behandling af algeplagede facader. Vores team består af erfarne og kompetente håndværkere, som alle er uddannede og har erfaring med rope access. Ingen arbejdsopgave er hverken for stor eller lille, og højdeskræk findes ikke i vores ordbog. Vi yder landsdækkende arbejde, så hvad end du har brug for erhvervsklatring på Sjælland, Fyn eller i Jylland, lad os varetage dit arbejde i højden med stor præcision, punktlighed og til en pris, der ikke springer budgettet.

Hvad er rope access?

Rope access er den engelske betegnelse for erhvervsklatring og dækker stort set over det samme som det danske ord. Oversætter vi ”rope access” til dansk, får vi ”reb adgang”, hvilket skal forstås således, at man via reb får adgang til de steder, hvor arbejdet i højden skal foregå, og som man traditionelt har nået via kran, lift eller stillads. På dansk bruger man i flæng udtryk og ord såsom industriklatring, rebteknik, arbejdsklatring og naturligvis erhvervsklatring.

Rope access og teknikken bag stammer oprindeligt fra England, men har siden vundet indpas i Danmark og resten af verden, og i dag er der mere end 100.000 klatrere på verdensplan med den engelske IRATA-uddannelse, som er den primære uddannelse for professionelle erhvervsklatrere. Du kan læse mere om uddannelse på IRATAs hjemmeside.

Erhvervsklatring indebærer i korte træk, at håndværkere via reb kan nå steder, hvor det ellers ville kræve tungt udstyr og materiel. Dette er en væsentligt billigere løsning eksempelvis sammenlignet med leje af en mobilkran, som i øvrigt er mere fleksibel for håndværkeren, der via stolper, som er fastgjort til bygningens tagkonstruktion, er sikret i tilfælde af uheld ifm. arbejde i højden.

Erhvervsklatring på Sjælland, Fyn og i Jylland – billigt og effektivt alternativ

Der er rigtig mange gode grunde til at alliere sig med professionelle erhvervsklatrere i forbindelse med arbejdsopgaver i højden, hvor en kran, et stillads eller en lift normalt er en bekostelig nødvendighed. For det første udgør leje af tungt udstyr og materiale som udgangspunkt en betydelig del af den samlede pris, mens der også kan være udfordringer i relation til plads og tid. Dette gør sig især gældende i større byer som København og Aarhus, hvor der konstant er større eller mindre byggeprojekter i gang. Desuden er der visse sikkerhedsmæssige krav til selve underlaget, såfremt du allierer dig med en lift eller mobilkran. Rope access er ofte et oplagt alternativ for bygherrer eller ejendomsselskaber, når det kommer til vedligeholdelse og service af ejendomme, men ligeledes i forbindelse med opførelsen af nye, arkitektoniske bygninger, som traditionelt forlader sig på brugen af gondollifte, som dog er en dyr løsning, der i værste fald kan forvolde skade på bygningens facade.

Disse hovedpiner slipper du for med alternativet rope access, der både er billigere og mere tidsbesparende end de mere traditionelle løsninger. Vi har hverken brug for tungt og dyrt udstyr, og du skal som kunde ikke planlægge arbejdet i ugevis. Vi er fleksible og tilbyder erhvervsklatring på Fyn, Sjælland og i Jylland, og vi løser opgaven så hurtigt som overhovedet muligt, så du slipper for dyre løsninger og logistisk besvær.

Uddannede erhvervsklatrere sikrer et tilfredsstillende resultat

Erhvervsklatring bør ikke udføres af hvem som helst. Har klatrerne ikke den nødvendige uddannelse og erfaring, kan det i værste fald gå rigtig galt. Hos Sky-Work er alle vores erhvervsklatrere erfarne håndværkere med en uddannelse inden for rope access i bagagen, hvilket er din sikkerhed for kvalitetsarbejde, hvor sikkerheden naturligvis er i højsædet. Vi sørger løbende for at uddanne og opdatere vores erhvervsklatreres kompetencer inden for rebteknik, således at arbejdet i højden foregår helt efter bogen.

En ting er, at vores medarbejdere er dygtige klatrere. Noget andet er, at de også kan deres håndværk helt ud til fingerspidserne. Vores hold består af en broget flok med forskellige håndværksmæssige baggrunde, hvorfor vi altid har minimum en specialist, der står klar til at løse lige netop din arbejdsopgave med erhvervsklatring i Århus, Odense eller en helt tredje by – det værende montage af solceller eller reparation af et beskadiget murværk. Arbejde i højden er vores speciale, og uanset om det er 4. eller 20. sal, er vi klar.

Lad mig ringe dig op, så vi sammen kan finde den bedste løsning i højden

Jeppe Graversen

Adm. direktør & stifter

Rope access – sikkerheden er i top

Når man arbejder i højden, er sikkerheden alfa og omega. Et forkert skridt eller en manglende sikkerhedsforanstaltning kan være fatal, og derfor ligger sikkerheden os meget på sinde i Sky-Work. Vi tager alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger ifm. arbejde i højden, det kræver for at komme helskindet og sikkert i mål, og er der én ting, vi aldrig går på kompromis med, så er det vores klatreres ve og vel. Netop af denne grund sender vi altid minimum to klatrere af sted på en given med erhvervsklatring i Århus f.eks., mens en tredje medarbejder agerer supervisor og står for den overordnede sikkerhed.

Erhvervsklatring kan se farligt ud, men bare rolig – vores medarbejdere er ikke vovehalse, der sætter liv og lemmer på spil. Når vi løser opgaver i højden, foregår det efter en række fastsatte regler, som har til hensigt at sikre, at vores klatrere trygt og sikkert kan gøre deres arbejde – også mange meter over jorden. Som kunde skal du ikke bekymre dig om dyrt sikkerhedsudstyr eller foranstaltning. Vi varetager og står for alle sikkerhedsmæssige hensyn, så du blot kan læne dig tilbage og lade os om at varetage dit arbejde i højden.

Arbejde i højden – vi løser alle opgaver

Som vi nævnte i indledningen, er der ingen opgave, der er hverken for stor eller lille. Derfor har vi udvidet vores marked, således vi også tilbyder erhvervsklatring på Sjælland og Fyn. Hos Sky-Work går vi til enhver arbejdsopgave med målet om at levere et tilfredsstillende resultat – hver gang. Vi har igennem vores mange år i branche erfaret, at ikke to opgaver er ens, og derfor består vores hold af erhvervsklatrere da også af håndværkere med et bredt udsnit af kompetencer. Vi udfører blandt andet arbejde i højden inden for følgende arbejdsområder:

  • Tømrerarbejde.
  • Malerarbejde.
  • Elektrikerarbejde.
  • Murerarbejde.

Med os som samarbejdspartner slipper du på denne måde for at skulle i dialog med flere forskellige leverandører – vi sikrer én samlet løsning, som naturligvis er konkurrencedygtig ift. såvel pris som tid. Vil du gerne undgå ”for mange kokke i køkkenet”, står vi til rådighed med et fleksibelt og tidsbesparende alternativ og selvfølgelig gode råd og vejledning i relation til løsningens omfang. Har du en forestående opgave, du ønsker en uforpligtende pris på, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan desuden se eksempler på en række konkrete arbejdsopgaver, hvor vi kan være behjælpelig her.

Erhvervsklatring for det offentlige og erhverv i både Aarhus og København

Det er selvfølgelig ikke alle og enhver, hvor erhvervsklatring er relevant, men har jeres virksomhed eller organisation til huse i højden, kan I med fordel overveje rope access som et prisvenligt og tidsbesparende alternativ til leje af en lift eller kran. Vores løsninger henvender sig primært til offentlige institutioner, organisationer og erhvervsvirksomheder med behov for fleksible og agile løsninger inden for alt fra montage til rengøring af facader.

I Sky-Work samarbejder vi med et væld af forskellige kunder med forskellige behov inden for erhvervsklatring i Århus og København, som er større byer, men også i mindre byer som Aalborg og og Kolding. Vi hjælper blandt andet boligforeninger med rengøring i højden, snerydning og vedligeholdelse af tagelementer, så foreningens bygninger fremstår præsentable og nydelige. I den anden ende af skalaen løser vi eksempelvis opgaver offshore i forbindelse med vedligeholdelse og reparation af vindmøller. Vi er således vant til det meste, og er der noget, vi mod forventning ikke har prøvet før, er vi ikke bange for en udfordring og nye former for arbejde i højden.

Står du med en mulig eller umulig håndværksmæssig opgave på Fyn eller Sjælland, sammensætter vi et hold af kompetente håndværkere med speciale i rope access for at sikre, at du kommer helt i mål, og vi stopper ikke, før arbejdet er færdiggjort, og du er tilfreds. Det er din garanti for et tilfredsstillende resultat, som gør dig i stand til at opfylde dine forpligtelser – fx over for lejere i bygningen.

Få et uforpligtende tilbud på rope access og arbejde i højden

Ingen opgaver er for omfattende eller for langt væk for os. Vi leverer arbejde i højden i alle dele af landet – hvad end du søger erhvervsklatring i Århus eller Aalborg. Fordelene ved rope access er mange – du sparer penge, tid og besvær, mens løsningen er væsentlig mere fleksibel end den traditionelle gondollift eller mobilkran. Når aftalen er på plads, er vi typisk i arbejdstøjet inden for få hverdage. Her er ingen lange ventetider og langsommelige procedurer, uden at du på nogen måde risikerer at gå på kompromis med sikkerheden.

Har du forestående arbejde i højden, og ønsker du en mere agil og fleksibel samarbejdspartner, der lytter til dine behov, ønsker og krav, er du kommet til det rette sted. I Sky-Work fokuserer vi på at levere en skræddersyet løsning, som tager afsæt i den enkelte kundes profil og problematik. Ikke to kunder eller arbejdsopgaver er ens. Det ved vi af erfaring, og netop af denne grund foretrækker vi en indledende dialog om jeres konkrete ønsker og behov, hvorefter vi i fællesskab sammensætter en løsning, som er tilpasset både opgavens omfang og jeres budget.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din(e) arbejdsopgave(r), er du mere end velkommen til at kontakte os via kontaktformularen eller på tlf.: 41 29 10 42. Du kan desuden læse mere om vores forskellige kompetencer og tidligere kundecases her på hjemmesiden. Har du behov for rådgivning i relation til erhvervsklatring, tilbyder vi også sparring og vejledning med udgangspunkt i jeres behov.

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på erhvervsklatring i Aarhus, København eller en helt tredje by – vi ser frem til at høre fra dig.