Montage

Montagearbejde i Aarhus, København og resten af landet

Montage dækker over mange ting og kan dreje sig om alt fra montering af vinduer til installation af overvågningsudstyr på bygningens facade. Som erhvervsklatrere har vi set lidt af hvert, når snakken falder på montagearbejde, og der er stort set ikke nogen tænkelig arbejdsopgave, vi ikke har prøvet kræfter med i løbet af vores mange år i branchen. Denne erfaring kan du drage fordel af, såfremt du står med et mere eller mindre omfattende stykke montagearbejde i højden, hvor du ellers har været nødsaget til alliere dig med en lift eller kran, der typisk udgør en betydelig del af et traditionelt tilbud på montering i højden af enten skilte, elinstallationer eller noget helt tredje. Lifte eller kraner fylder ligeledes en del især i større byer, og derfor er vi et smart alternativ, som kan være behjælpelige med montagearbejde i Aarhus og København, hvor plads er en knap ressource, og det kan være vanskeligt (for ikke at sige umuligt) at forlade sig på brugen af tungt materiel. Endvidere stiller brugen af en kran eller lignende materiel store krav til de sikkerhedsmæssige forholdsregler, du skal iagttage, herunder blandt andet i relation til underlaget, som skal være fast og stabilt. Er dette ikke tilfældet, er den traditionelle løsning ikke hensigtsmæssig.

Erhvervsklatring er et billigt, tidsbesparende og fleksibelt alternativ til leje af tungt udstyr og materiel, og vi kan som udgangspunkt løse nøjagtig de samme opgaver til en pris, som er svær at konkurrere med. Til særlige opgaver, eksempelvis montering af større skilte, får vores klatrere naturligvis støtte af en kran, men også her er vi særdeles konkurrencedygtige på prisen, så du kommer helt i mål inden for rammerne af budgettet. Du kan ligeledes med fordel overveje rope access som et alternativ til installation af gondollifte, der både er en bekostlige affære, men som i værste fald også kan forvolde skader på bygningsværkets facade. Vi er nemlig ikke bare skarpere på både pris og tidsforbruget – vi rykker også hurtigt ud og laver montagearbejde i Jylland, på Fyn og Sjælland og er ekstremt fleksible, uden at det for dig koster ekstra.

Lad os tage en uforpligtende dialog om dit forestående montagearbejde – kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder, eller læs videre nedenfor og se, hvordan vi i Sky-Work kan hjælpe dig.

Montagearbejde og elinstallationer – fra stort til småt

Traditionelt set har montagearbejde i højden, som tidligere nævnt, krævet leje af tungt materiel og udstyr, men i dag er erhvervsklatring efterhånden blevet et udbredt alternativ eller supplement grundet både fleksibilitet og pris. Hos Sky-Work varetager vi et væld af monterings- og installationsopgaver for vores kunder i hele landet, og vores team af kompetente og erfarne håndværkere er ikke blege for specialopgaver – vi monterer både stort og småt. Vi har blandt andet erfaring med følgende slags montagearbejde og elinstallationer:

  • Montering af skilte
  • Montering af solceller
  • Montering af antenner
  • Installation af overvågning
  • Boltespænding.

Vi sørger selvfølgelig, at alt montagearbejde bliver udført af en faglært håndværker med den faglige ballast, som er nødvendig for at levere et tilfredstillende resultat – uanset om det er en tømrer, murer eller elektriker, du står og mangler. Hos Sky-Work har vi med garanti den rette mand til dit montagearbejde i Jylland såvel som på Sjælland og Fyn.

Vi tager gerne et uforpligtende kig på dit forestående montagearbejde og giver vores bud på en samlet løsning.

Facadebeklædningen monterer ikke sig selv

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at montere facadebeklædning på din bygningsfacade. Afhængigt af materialevalget kan facadebeklædningen have til hensigt at skåne selve bygningens ydervægge eller facade mod vind og vejr, som i løbet af årene slider på selv den stærkeste bygningskonstruktion. Ligeledes kan facadebeklædningen have det formål at skjule knap så pæne elementer eller facader. Der findes et utal af valgmuligheder i relation til facadebeklædning, og det er således kun jeres fantasi og budget, der sætter grænser – vi monterer gerne alt fra træ og fibercement til facadesystemer i kobber og zink. Vi har flere opgaver bag os med montage af alverdens former for inddækning og facebeklædning, så tøv ikke med at kontakte os for en drøftelse af dine muligheder. Vi klarer både mulige og umulige arbejdsopgaver i relation til montering af facadebeklædning.

Lad mig ringe dig op, hvis du vil høre mere om vores løsningsmetoder i højden

Thorin Hermansen

Afdelingschef Jylland/Fyn & medejer

Montering – vinduer er blot et af vores specialer

Vores erfaring siger os, at der næsten ikke findes to arbejdsopgaver, der er ens, når det kommer til montering. Vinduer er dog et klassisk eksempel på en montageopgave, som vi efterhånden har hjulpet et utal af kunder med. Skal du have monteret 10 eller 100 ruder i din boligforening eller et lejlighedskompleks under opførsel, er vi således den rette samarbejdspartner til opgaven. I løbet af vores år i branchen har vi monteret rigtig mange vinduer i alt fra tårnhøje kontorbygninger til arkitektoniske mesterværker, hvor æstetikken både gør vedligeholdelse og montage vanskeligt uden den rette rebteknik og erfaring. Det er dog ikke et problem for os – i vores bog er der ikke noget, som hedder en umulig montering. Vinduerne sørger vi for kommer på plads, og ønsker du ligeledes et tilbud på løbende service og vedligeholdelse, herunder eksempelvis vinduespolering, står vi naturligvis også til rådighed.

Vinduer er dog ikke vores eneste speciale. Vi er et alsidigt team bestående af håndværkere med et væld af forskellige uddannelsesbaggrunde, hvorfor vi er i stand til at løse alverdens montageopgaver. Skal du have monteret et skilt på bygningens facade eller måske installeret solcellepaneler med henblik på at sikre en mere miljøvenlig energikilde, står vi både klar med gode råd og sparring, men også mandskabet til at føre planerne ud i livet, hvad end du skal have lavet montagearbejde i København eller Aalborg. Hos Sky-Work kan vi ligeledes forestå montering af diverse elinstallationer, herunder eksempelvis overvågningsudstyr eller antenner.

Montering i højden med sikkerheden i top

Montering i højden stiller store krav sikkerheden, men bare rolig – i forbindelse med montagearbejde sørger vi for, at alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger iagttages, så du blot kan læne dig tilbage og afvente det færdige resultat. Vi går aldrig på kompromis med sikkerheden for vores erhvervsklatrere, og derfor består vores team altid af minimum én supervisor, der har til opgave at sikre, at alt forløber, som det skal. Dette gælder for såvel montering i højden som almindelige service- og vedligeholdelsesopgaver. Vi sørger desuden altid for grundigt at undersøge sikkerhedsforholdene på forhånd i relation til montering i højden, således at vores klatrere kan løse montagearbejdet uden risiko for fald eller ulykker.

Montage – med eller uden kran i Aarhus og hele landet

Erhvervsklatring er på mange måder et prisvenligt og fleksibelt alternativ til leje af tungt materiel og udstyr, og selvom vores team af adrætte erhvervsklatrere kan prale af at have løst lidt af hvert rundt om i Danmark, er der dog også situationer, hvor vi er nødsaget til at alliere os med en kran eller lift for at kunne levere et tilfredsstillende resultat, der lever op til dine krav og ønsker. Ønsker du eksempelvis et større skilt med jeres logo eller budskab monteret på facaden af jeres kontorbygning, kan det blive nødvendigt med support fra en mobilkran for at komme helt i mål – selvom vores klatrere selvfølgelig gerne havde klaret den på egen hånd. I tilfælde hvor en kran kan blive nødvendig, afklarer vi naturligvis dette med kunden på forhånd, således at udgiften til leje indgår i den samlede pris og tidsplan for montagearbejdets udførelse. Såfremt det vurderes mest hensigtsmæssigt med support fra kran, sørger vi naturligvis for koordinering og planlægning i forbindelse hermed.

Lad os forestå dit montagearbejde – kontakt os for et tilbud

Har du et større montagearbejde på tegnebrættet, hvor både tid og økonomi er knappe ressourcer? Hos Sky-Work er vi klar til at hjælpe dig helt i mål til en pris, som ikke vælter budgettet – og selvfølgelig uden lang ventetid. Hvad end du befinder dig i en større by som Århus eller i en mindre by på Fyn, får vi hurtigt vores udstyr stillet op og sikkerheden på plads, så vi kan trække i arbejdstøjet og få monteret dit skilt, en eller flere antenner eller solcellepaneler på taget eller facaden. Vi er særdeles konkurrencedygtige på såvel pris som tidshorisont, og vores erfarne og kompetente erhvervsklatrere er din garanti for montering i højden efter alle kunstens regler.

Der er som nævnt ikke to arbejdsopgaver, der er ens – alt fra omfanget af montagearbejdet til adressen kan have en betydning for den pris, du som kunde i sidste ende skal betale. Netop af denne grund ligger det os meget på sinde altid at have en indledende dialog med vores kunder, således at vi i fællesskab kan kortlægge krav, ønsker og behov og matche disse med det konkrete budget. Ønsker du en uforpligtende drøftelse og kortlægning af dine muligheder i relation til montagearbejde, kan du enten gøre brug af vores kontaktformular eller kontakte os på tlf.: 41 29 10 42.

Kontakt os for at høre mere eller for en snak om et konkret stykke montagearbejde, du påtænker løst i den nærmeste fremtid.