Vinduespolering

Vinduespolering med rope access

Vinduespolering er en smal sag, når det ”bare” er vinduerne i stueetagen, men er det i stedet 20. sal, er snakken pludselig en helt anden. Er højder ikke din kop te, og kunne budgettet godt undvære udgifter til leje af en lift, er rope access eller erhvervsklatring et billigt, fleksibelt og tidsbesparende alternativ. Hos Sky-Work har vi mange års erfaring med vinduespolering i landets største byer såsom Aarhus, Odense og Aalborg, hvor vi både har hjulpet bygherrer med vedligeholdelse og service af større boligkomplekser og virksomheder i kontorbygninger på en af de øverste etager. Vi sørger for rene og polerede vinduer, så I blot kan læne jer tilbage og nyde udsigten. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for vinduespolering, eller læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, nedenfor.

 

Vinduespolering – Aarhus er intet problem

 Vi har i mange år hjulpet virksomheder og organisationer, store som små, i Aarhus og omegn med service og vedligeholde og kan derfor hurtigt rykke ud, såfremt vinduerne i din kontorbygning eller lejlighedskompleks trænger til en kærlig hånd i form af vinduespolering. Aarhus ligger ikke mere end en lille times kørsel fra vores kontor i Herning, hvorfor vi inden for ganske kort tid kan være i gang med at løse din opgave i Aarhus eller omegn – uanset om postnummeret hedder 8000 eller 8210.

Har du brug for en vurdering af opgavens omfang, kigger vi gerne forbi til en kop kaffe i Aarhus og en snak om mulighederne for et samarbejde omkring service og vedligeholdelse af dine bygninger, herunder naturligvis vinduespolering. Aarhus er blandt vores mest hyppigt besøgte byer, og vi er således på ingen måde uvante i Smilets By, hvor vi i dag varetager et væld af forskelligartede servicerelaterede arbejdsopgaver for offentlige institutioner og erhverv.

Skal vi hjælpe dig med vinduespolering? Aarhus er intet problem – kontakt os for at høre nærmere.

 

Vinduespolering – Aalborg

 Trænger vinduerne i dine kontorbygninger eller lejligheder til en kærlig hånd, og holder du til i Aalborg eller omegn? Hos Sky-Work har vi i flere år hjulpet et bredt udvalg af aalborgensiske virksomheder, foreninger og organisationer med vinduespolering. Aalborg er kendt for sit pulserende erhvervsliv, der særligt er koncentreret omkring havneområderne og naturligvis centrum, og i disse år er der flere ambitiøse planer om at udvide opad med nye højhuse til både beboelse og erhverv. Den i forvejen trange plads i Aalborgs gader kan betyde, at en kran eller mobillift er en bekostelig, hvis ikke umulig løsning i relation til ejendomsvedligeholdelse såsom vinduespolering. Aalborg, frygt ej – med rope access gør vi det muligt at nå de umulige steder.

Sætter du pris på en fleksibel og kompetent sparringspartner med erfaring inden for alle grene af service og vedligeholdelse, er du kommet til det rette sted. Hos Sky-Work sætter vi en ære i at tilpasse vores løsninger til den enkelte kunde. Der er stort set ikke to bygninger, der er ens, og derfor er fleksibilitet nøgleordet, også når snakken falder på vinduespolering. Aalborg ligger godt og vel 2 timer fra vores kontorer i Herning, så har du mod på en uforpligtende dialog om jeres muligheder, er du mere end velkommen til at kontakte os via kontaktformularen.

Brug for assistance ift. vinduespolering? Aalborg eller omegn er blot en rask køretur fra Herning i det midtjyske, så tag kontakt, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

 

Vinduespolering – Odense eller omegn

 Hos Sky-Work har vi base i Herning og Jylland, men bare rolig – vi kører gerne over Lillebælt, hvis du har behov for en agil og fleksibel løsning ift. vinduespolering. Odense kan prale af at være en by i vækst, og det kan i den grad ses på erhvervslivet, som melder om vokseværk – både økonomisk og i højden. I disse år ligger der flere planer på tegnebrættet omkring opførelsen af nye højhuse og lejlighedskomplekser i Odense, hvilket understreger byens ambitioner om at blive en ”rigtig” storby; selvfølgelig i dansk målestok. Netop af denne grund forventer vi i Sky-Work i fremtiden en stigende efterspørgsel på vinduespolering; Odense vil fremad, og vi står klar til at varetage alverdens service- og vedligeholdelsesopgaver i det fynske.

Både nyopførte og bygninger af ældre dato har naturligvis brug for service og vedligeholdelse, herunder vinduespolering. Odense og resten af Fyn er ikke mere end en rask køretur på omtrent halvanden time fra Herning, så har du brug for en løsning i dag frem for i morgen, sætter vi hellere end gerne kursen mod Odense og det fynske. Vi samarbejder i dag med flere virksomheder i Odense og har erfaring med vinduespolering af alt fra vinduer i kontorbygninger til boligforeninger.

På udkig efter et godt tilbud på fleksibel og tidsbesparende vinduespolering? Odense og omegn er kun halvanden times kørsel fra Herning, og vi kigger gerne forbi til en uforpligtende snak.

Lad mig ringe dig op, hvis du vil høre mere om vores løsningsmetoder i højden

Thorin Hermansen

Afdelingschef Jylland/Fyn & medejer

Vinduespolering i alle højder

 Uanset bygningsstørrelse eller antallet af etager tilbyder vi i Sky-Work en professionel vinduespolering og –vask. Vi benytter moderne rensesystemer ifm. rengøring af ruderne i jeres bygningsværk, hvilket sikrer det bedste resultat og (naturligvis) rene vinduer. Vores rentvandsanlæg renser vandet, der bruges til selve rengøringen af vinduerne, for kalk, jern, salt og andre stoffer, der ellers ville have efterladt pletter på ruderne. Dette betyder, at det ikke er nødvendigt at bruge sæbe eller andre kemikalier, hvilket skåner miljøet og sikrer et varigt resultat uden rester af sæbe og kalk.

Hos Sky-Work har vi flere års erfaring med vinduespolering i alle højder og kan blandt andet varetage følgende arbejdsopgaver:

  • Vinduesvask
  • Vask af ovenlysvinduer
  • Solcellevask

Har I installeret solceller på taget eller facaden, bør I med jævne mellemrum sikre jer, at disse vaskes, således at snavs ikke forringer strømproduktion, som faktisk kan reduceres med op imod 40% grundet støv og skidt på overfladen ifølge tal fra Teknologisk Institut. Det kan være vanskeligt på afstand at vurdere, om solcellerne trænger til en kærlig hånd eller ej, men så længe de renses en gang eller to om året, undgår du et væsentligt energitab.

 

Vinduespolering – priser, der er til at betale

Der er mange gode grunde til, at du bør overveje at benytte rope access ifm. vinduespolering – priser har selvfølgelig meget at sige, og dette er da også en af de primære fordele ved erhvervsklatring. Indhenter du et tilbud på traditionel vinduespolering, og er dit kontor beliggende på 15. sal, er det i de fleste tilfælde nødvendigt med en kran, lift eller et stillads, hvis rengøringsfirmaet skal have en jordisk chance for at kunne polere vinduerne. Det er selvfølgelig ikke gratis, og i sidste ende er det dig som kunde, der kommer til at betale for lejen af køretøjet eller det tunge materiel.

Den økonomiske besparelse er selvfølgelig ikke den eneste fordel ved at benytte erhvervsklatrere til at forestå vinduespolering. Priser er en ting – noget helt andet er, som vi allerede har været omkring, fleksibiliteten og det tidsmæssige element, der bestemt ikke er noget at kimse af. Vi er ikke afhængige af, at en kran eller lift er ledig, eller de samme omfattende sikkerhedsforanstaltninger som alternativerne. Det kræver fx et solidt og stabilt underlag, for at en kran eller lift er en gangbar løsning. Vi går selvfølgelig ikke på kompromis med sikkerheden ifm. vedligeholdelse og service af bygninger, og derfor tager vi naturligvis altid de nødvendige forholdsregler – eksempelvis i forbindelse med tagarbejde, hvor vi sørger for en faldsikringsløsning. Fleksibiliteten i relation til erhvervsklatring betyder, at vi lynhurtigt kan rykke ud og komme i gang med arbejdet, uden at det er på bekostning af vores erhvervsklatreres ve og vel. Det sparer dig som kunde for tid og besvær.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på vinduespolering

Er du træt af beskidte vinduer, men er du ikke solgt på idéen om selv at hoppe i en gondollifte og polere dem på egen hånd? Måske er der tale om en hastesag, som kun kan gå for langsomt, og hvor budgettet ikke er stort nok til leje af en kran eller et stillads? I så fald er rope access den oplagte løsning, og hos Sky-Work er vi klar til at løfte opgaven. Her slipper du for dyre løsninger med lang ventetid – vi rykker ud hurtigst muligt og er typisk klar til alverdens arbejde i højden inden for få hverdage.

Har du brug for et uforpligtende tilbud på vinduespolering i Aarhus, Aalborg eller Odense eller en helt fjerde by, er vi klar på tasterne eller telefonen – sammen finder vi en løsning, som passer til dine behov og dit budget. Du kan enten benytte vores kontaktformular eller fange os på tlf.: 41 29 10 42. Kig dig desuden omkring her på hjemmesiden, hvor du kan læse mere om vores kompetencer, kundecases og erfaring. Vi er nemlig ikke kun eksperter i vinduespolering. Vi løser alskens arbejde i højden – alt lige fra montagearbejde til facaderens.

 

Kontakt os, og lad os i fællesskab sammensætte en løsning ift. vinduespolering – priser og vilkår aftales individuelt efter omfang.