Vindues-
polering

– uden begræns-
ninger (og kemikalier)

Bygningens højde og antallet af etager er faktisk overflødig viden for os i Sky-Work. Intet er for højt, for tæt på vand eller for trafikeret til, at vi ubesværet kan bevæge os rundt på bygningen og sørge for, at vinduer, solceller og ovenlysvinduer bliver rene.

Vi rykker ud til rengøring af både vinduer på en enkelt etage eller hele ejendomme. Uanset opgave tilbyder vi en fleksibel og økonomisk løsning, hvor vores vinduespudsere arbejder (næsten helt) lydløst og uden at være til gene for trafik og aktiviteter på jorden.

Rope access gør os uafhængige af fast underlag, og derfor arbejder vi uden problemer på bygninger i havneområder eller på tætbefolkede gader. Ofte opdager forbipasserende os slet ikke.

Rentvandsanlæg skåner overflade – og miljø  

Hos Sky-Work benytter vi et rentvandsanlæg, der frasorterer stoffer som kalk, salt og jern, der normalt er årsagerne til pletter og skygger på ellers nyvaskede vinduer. Det betyder, at vi helt undgår brug af sæbe og kemikalier og er så skånsomme for både bygning og ikke mindst omgivelser som muligt.

Metoden kan samtidig benyttes til ovenlysvinduer, og metoden er ligeledes effektiv, når det kommer til rengøring af solcelleanlæg. Skidt og støv kan reducere helt op til 40% af strømproduktionen.

Rope access er (næææsten) lydløs – og helt perfekt til kontorejendomme og hoteller, hvor ro er alfa og omega

Vil du høre mere?

Kontakt os i dag til en uforpligtende snak om rope access til din opgave